Varhaisnuoret

Seurakunnan varhaisnuorisotyö tarjoaa toimintaa 6-14 -vuotiaille tytöille ja pojille.

LEIRIT

• Syysleiri 2.-4.10. alakouluikäisille Möhkön Mantan majatalossa. Ilmoittautumiset Tarulle 21.9. mennessä!

KERHOT

• Kaakaopyhäkoulu tiistaisin seurakuntatalon päiväkerhohuoneessa ja yläsalissa. Katso tarkemmat tiedot tapahtumista!
  • Muu kerhotoiminta on tauolla syksyllä 2020. Kerhotoiveita ja ideoita otetaan vastaan!

TAPAHTUMAT

• Naamiais10-synttärit 5.11.2020 seurakuntatalon alasalissa. Tapahtumaan lähetetään kutsu 2020 vuonna 10-vuotta täyttäville!
  • Koko perheen elokuvapäivä KinoMantsissa 8.11. yhteistyössä ort.seurakunnan kanssa. Tapahtuman mahdollistaa Ilomantsin yrittäjät.

Lisätietoja voit kysellä Tarulta numerosta 0400 193 500.

Lapset seisovat rivissä lumisella kentällä. Taustalla on kauniin sininen talvitaivas ja mäntyjä.

nuorisotyönohjaaja, diakoni

Kasvatus- ja diakoniatyö