Retket ja tapahtumat

Lapsityö tekee vuosittain retkiä. Päivä- ja perhekerhon retki samoin kuin pyhäkoululaisten retki ovat yleensä keväällä. Kohteet vaihtelevat vuosittain, retket on tarkoitettu lapsille perheineen.

Lapsityön tapahtumiin ovat kaikki seurakuntalaiset tervetulleita. Erilaisia tapahtumia järjestetään silloin tällöin. Tällaisia ovat olleet esimerkiksi YV-hulinat, Pääsiäispolku ja Helahulinat. Seurakunta järjestää myös vuosittain kolme vuotta täyttäville lapsille ja heidän perheilleen yhteisen syntymäpäiväjuhlan.

Keväällä 2023 järjestämme 3- ja 10 -vuotta täyttäville omat syntymäpäiväjuhlat. Lähetämme keväällä kutsukirjeet 2020 ja 2013 syntyneille seurakunnan jäsenille.

Pääsiäisaskartelut järjestämme maaliskuussa, tiedoitamme asiasta lähempänä tarkemmin, seuraa ilmoitteluamme!

Leskenlehtiä, jotka kukkivat.