Lähetysrengas

Lähetysrenkaan kautta voit tukea oman seurakunnan lähetystyötä lahjoittamalla sopivaksi katsomasi summan tilille:
Nordea  IBAN FI69 2245 1800 0040 94 tai
Op  IBAN FI15 5072 0510 0027 38. Lähetysrengas.

Voit liittyä renkaan jäseneksi ottamalla yhteyttä Eeva-Maija Myyryyn, puh. 040 5634490.

Lähetyspiirit

Huhuksessa, vetäjä Kirsti Pasanen.

Kirkonkylällä, vetäjä Timo Jalava

Kivilahden lähetyksen ystäväpiiri, vetäjä Eila Tahvanainen

Maukkula-Marjovaara-Paavonvaarassa, vetäjä Riitta-Miina Piipponen

Lähetyspiireissä jaetaan kuulumisia kentiltä, pidetään yllä lähetysinnostusta ja seurustelun ja kahvittelun lomassa kerätään samalla varoja lähetykselle. Lähetyspiirit kokoontuvat erikseen ilmoitettuina ajankohtina osallistujien kodeissa ja keskustassa seurakuntatalon kerhohuoneessa.

Afrikkalainen pieni tyttö tanssii.

Tapulikahvio

Kesäkuukausina järjestetään kirkkokahvituksia kirkon tapulissa jumalanpalvelusten jälkeen lähetyksen hyväksi. Kevättalvella kirkkokahvit juodaan seurakuntatalon alasalissa. Joukkoon sopii innokkaita leipojia ja kahvituksesta kiinnostuneita.
Mukaan pääsee soittamalla Eeva-Maija Myyrylle, puh. 040 5634490

Tempaukset ja juhlat

Vuosittain toistuvia, vakiintuneita tapahtumia ovat lähetyksen adventtijuhla 1. adventtisunnuntaina sekä vappujuhla. Tilaisuuksissa on myyjäistavaraa, arpajaiset sekä syötävää ja juotavaa.

Vakiintuneiden tapahtumien lisäksi on mm. tempauksia torilla tai hernekeiton myymistä laskiaisena. Kaikissa näissä tapahtumissa tarvitaan useita pareja käsiä ja jalkoja.

Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut kaikuvat adventin aikaan kirkoissa ja muissa tiloissa pitäjän eri puolilla lähetystyön hyväksi.

Muu kannatus

Eri lähetysjärjestöille kerätään vuoden aikana useita kolehteja. Kirkossa on myös lähetyskynttelikkö, johon voi käydä sytyttämässä kynttilän ennen messua ja samalla tukea lähetystyötä.