Nuoret

Ilomantsin seurakunta tarjoaa nuorille mahdollisuuden kerhojen ohjaamiseen sekä isoskoulutusta. Isoskoulutus koostuu monista eri tapahtumista, retkistä ja koulutuspäivistä. Isoskoulutuksen jälkeen on mahdollista päästä isoseksi rippikouluun tai varhaisnuorten leireille.

Isostoiminnan tavoitteena on, että nuori tutustuu syvemmin seurakunnan toimintaan ja sen myötä usko kolmiyhteiseen Jumalaan vahvistuu. Isostoiminta antaa eväitä kristittynä elämiseen.

Nuorisotyönohjaaja vierailee kouluilla ja on tavoitettavissa pyynnöstä myös muina aikoina. Nuorten ideoita ja toiveita nuorisotyön toteuttamiseen otetaan ilomielin vastaan.

Seurakunnan päivityksiä voi seurata Instagramista nimellä ”Ilomantsinseurakunta” ja Facebookissa sivulta "Ilomantsin ev.lut. seurakunta".

Nuorisotyönohjaajan tavoittaa arkisin puheluilla, viesteillä ja WhatsAppin kautta numerosta 0400 193 500.

Nuorten leiri 13.-14.11. yhteistyössä Joensuun seurakunnan kanssa!

Leiri järjestetään Noljakan kirkossa ja muun yhteisen ohjelman lisäksi leirillä esiintyy Juhani Tikkanen perjantaina ja Park7 lauantaina!

Huippua ohjelmaa siis luvassa! Sitovat ilmoittautumiset Tarulle 23.10. mennessä.

Huom! Tapahtuma on osa tämän vuoden isoskoulutusta, mutta myös muut nuoret ovat tervetulleita mukaan! Yhteiskyyti Ilomantsista järjestetään.

Leiri korvaa perutun Maata Näkyvissä -festarimatkan.

Nuoret istuvat pöydän ääressä ja maalaavat paperille taideteoksia. Osa nuorista värittää värityskuvia.

nuorisotyönohjaaja, diakoni

Kasvatus- ja diakoniatyö