Ilomantsin seurakunta tarjoaa nuorille mahdollisuuden kerhojen ohjaamiseen sekä isoskoulutusta. Isoskoulutus koostuu monista eri tapahtumista, retkistä ja koulutuspäivistä. Isoskoulutuksen jälkeen on mahdollista päästä isoseksi rippikouluun tai varhaisnuorten leireille.

Isostoiminnan tavoitteena on, että nuori tutustuu syvemmin seurakunnan toimintaan ja sen myötä usko kolmiyhteiseen Jumalaan vahvistuu. Isostoiminta antaa eväitä kristittynä elämiseen.

Nuorisotyönohjaaja vierailee kouluilla ja on tavoitettavissa pyynnöstä myös muina aikoina. Nuorten ideoita ja toiveita nuorisotyön toteuttamiseen otetaan ilomielin vastaan.

Seurakunnan päivityksiä voi seurata Instagramista nimellä ”Ilomantsinseurakunta”.

Nuorisotyönohjaajan tavoittaa arkisin puheluilla, viesteillä ja WhatsAppin kautta numerosta 0400 193 500.

Nuoret istuvat pöydän ääressä ja maalaavat paperille taideteoksia. Osa nuorista värittää värityskuvia.