Ilomantsin seurakuntatalo

Koivukuja 1, 82900 Ilomantsi

Ilomantsin seurakuntatalo

Ilomantsin seurakuntatalo kokoaa eri ikäisiä ilomantsilaisia monien toimintojen äärelle. Uudestavuodesta maaliskuun loppuun seurakunnan pääjumalanpalvelukset järjestetään seurakuntatalon alasalissa, joka on myös vihitty kirkkotilaksi.

Seurakunnan toimisto sijaitsee talon länsipäädyssä ylemmässä kerroksessa ja siellä on toimistossa asioiville neljä pysäköintipaikkaa. Muistotilaisuuksia varten talossa on keittiö ja kaksi vuokrattavissa olevaa salia, yläsali ja alasali.

Yläsalissa on 30 pöytäistumapaikkaa. Alasalissa on 50-90 pöytäistumapaikkaa tai vaihtoehtoisesti 120 istumapaikkaa.

Vaativa pyörätuolireitti
Wi-Fi

Koivukuja 1, 82900 Ilomantsi

Pyhän Hengen seminaari

Pyhän Hengen seminaari 25.1. srk-talon yläsalissa alkaen klo 9.30 tulokahvilla ja jatkuu neljän opetustuokion parissa aiheesta ”Pyhä Henki ja Jumalan lapset maailmassa”, opettajana TT Gerson Mgaya. Lounas klo 12, tilaisuus päättyy klo 15.30.

Koivukuja 1, 82900 Ilomantsi

Jumalanpalvelus

- klo 10 jumalanpalvelus seurakuntatalon alasalissa, saarnaa Gerson Mgaya. Messun jälkeen lähetystilaisuus ja keittolounas ja kahvit lähetystyön hyväksi