Ilomantsin seurakuntatalo

Koivukuja 1 , 82900 Ilomantsi

Ilomantsin seurakuntatalo on nurmikoiden ympäröimä keltainen suuri tiilirakennus.

Ilomantsin seurakuntatalo kokoaa eri ikäisiä ilomantsilaisia monien toimintojen äärelle. Uudestavuodesta maaliskuun loppuun seurakunnan pääjumalanpalvelukset järjestetään seurakuntatalon alasalissa, joka on myös vihitty kirkkotilaksi.

Seurakunnan toimisto sijaitsee talon länsipäädyssä ylemmässä kerroksessa ja siellä on toimistossa asioiville neljä pysäköintipaikkaa. Muistotilaisuuksia varten talossa on keittiö ja kaksi vuokrattavissa olevaa salia, yläsali ja alasali.

Yläsalissa on 30 pöytäistumapaikkaa. Alasalissa on 50-90 pöytäistumapaikkaa tai vaihtoehtoisesti 120 istumapaikkaa.

Vaativa pyörätuolireitti
Wi-Fi

Koivukuja 1, 82900 Ilomantsi

Sanajumalanpalvelus, saarnaa Juha Aronen

Jumalanpalvelukset toimitetaan toistaiseksi ilman läsnä olevaa seurakuntaa. Voit osallistua jumalanpalveluksiin osoitteessa: YouTube.com/Ilomantsinseurakunta - klo 10 sanajumalanpalvelus, saarnaa Juha Aronen

Koivukuja 1, 82900 Ilomantsi

Ehtoollisen vietto seurakuntatalolla

7.3. jumalanpalveluksen jälkeen on mahdollisuus ehtoollisen viettoon srk-talon alasalissa. Vietämme ehtoollista 12 henkilön ryhminä. Ensimmäinen hartaus alkaa klo 13, seuraava klo 14 jne. tunnin välein, kunnes kaikki halukkaat ovat saaneet osallistua ehtoolliselle. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.