Kohti valoa - Pääsiäiskonsertti

su 31.3. klo 17.00 – 18.00
Pianisti Janne Maarala puvussa flyygelin ääressä vasen käsi koskettimistolla.

Ilomantsin evankelis-luterilainen kirkko

Pianotaiteilija Janne Maarala konsertoi Ilomantsin kirkossa 31.3.2024 klo 17

Vuonna 2022 Helsingistä Rääkkylään muuttanut monipuolinen pianotaiteilija Janne Maarala konsertoi Ilomantsin kirkossa  pääsiäissunnuntaina 31. maaliskuuta. Kohti valoa - konsertissaan hän esittää pääsiäisvirsiä, negropsirituaaleja, klassista musiikkia sekä pari omaa Pohjois-Karjala - aiheista sävellystään.  

Janne Maarala on toiminut päätoimisena ja laaja-alaisena musiikin ammattilaisena - orkesterinjohtajana, pianistina, säveltäjänä ja sovittajana – vuodesta 2000 lähtien. Hän on esiintynyt soolopianistina ja yhtyeidensä kanssa mm. festivaaleilla, konserttisaleissa, kirkoissa, laivoilla sekä jazzklubeilla. Sibelius-Akatemian jazzlinjalta vuonna 2005 valmistunut musiikin maisteri on kouluttautunut myös ympäristonsuojelutieteen ja kehopsykoterapian aloille. 

Suomen Kulttuurirahasto myönsi Maaralalle vuonna 2020 yhden vuoden taiteilija-apurahan hänen projektiinsa "Taidetta hoitolaitoksiin - 150 pianokonserttia vuodessa". Janne Maarala on julkaissut neljä albumia, joita on saatavana kirkkokonsertin yhteydessä. 

Pianokonserttiin on vapaa pääsy. Ohjelmamaksu on vapaaehtoinen.

  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä