ILOMANTSIN SEURAKUNNAN KIRKKOHERRAN VIRKA

Kuopion hiippakunnan tuomiokapituli on julistanut haettavaksi Ilomantsin seurakunnan kirkkoherran viran.

Virka tulee avoimeksi 1.5.2021 lukien. Hakuaika alkaa 20.8.2020 ja hakuaika päättyy 18.9.2020 klo 15.00.

Tarkemmat tiedot:

Ilomantsin ev.-lut. seurakunta on Manner-EU:n itäisin luterilainen seurakunta. Seurakuntamme on perustettu v. 1653.

Sinun asiasi on meille tärkeä: ota rohkeasti yhteyttä tai tule käymään. Seurakunta tarjoaa tukea, apua ja palveluja niin elämäsi arkeen kuin suurimpiin hetkiin - ilossa ja surussa.

Työntekijöiden henkilökohtaiset matkapuhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet löytyvät yhteystiedot osiosta. Tästä linkistä pääset suoraan sivulle, jossa on tietoa virkatodistuksista.

Mikäli asiasi koskee kirkollisia toimituksia, kastetta, häitä tai hautajaisia, ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon puh. 0400 364 200.

Haluamme osaltamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä.

Kirkkoherranvirasto palvelee toistaiseksi

puhelimitse virasto 0400364200 ma- ke klo 9-12 ja 0400384184

tai sähköpostitse ilomantsin.seurakunta@evl.fi

Avoin raamattu kiven päällä, taustalla värikäs metsä.