Perhekerho/lasten parkkihoito kokoontuu torstaisin klo 12.30–15 seurakuntatalolla päiväkerhon tiloissa. Pikkukirkko-iltoina perhekerhoa/lasten parkkihoitoa ei pidetä.

Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikki lapset oman aikuisen kanssa. Olipa se aikuinen sitten äiti, isä, mummo, ukki, kummi tai vaikka naapuri, niin kerhosta löytyy seuraa niin lapselle kuin aikuisellekin. Kerhossa pidetään pieni kynttilähetki, leikitään, askarrellaan, jutustellaan ja syödään välipalaa.  Kun lapset ja aikuinen ovat yhdessä kerhossa, niin silloin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen kerhoon.

Lapsilla on myös mahdollisuus olla perhekerhon aikana parkkihoidossa. Parkkihoidosta tulee sopia etukäteen viimeistään edellisenä päivänä klo 12 mennessä ohjaajien kanssa.

Olet lämpimästi tervetullut!
Lapsi värittää enkelivärityskuvaa. Pöydällä on useita muita kuvia jo valmiiksi väritettynä.