Ystävyysseurakuntaseminaari Joensuun seurakuntakeskuksessa

la 25.9. kello 10.00 - 15.00

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ystävyysseurakuntaseminaari lauantaina 25.9.2021 klo 10-15 Joensuun seurakuntakeskuksessa. Risti kokoaa yhteen - Luterilaiset vähemmistönä nationalismin ja muuttuvan maailman keskellä. Puheenvuoroja Virosta, Venäjältä, Unkarista ja Ghanasta. Mukana mm. Jari Uimonen, Ilpo Saarelainen ja Isaac Adaam sekä etäyhteydellä Inkerin kirkon piispa emeritus Aarre Kuukauppi. Klo 12 keittolounas ja jälkiruokakahvit. Ilmoittautuminen ruokailua varten ma 20.9. mennessä, www.joensuunseurakunnat.fi/ilmoittaudu. Maksu 10e maksetaan paikan päällä. Myyjäiset ystävyysseurakuntien hyväksi eteisessä. Tervetuloa!

Myyjäiset ystävyysseurakuntien hyväksi eteisessä.
Tervetuloa!