Pieni pyhiinvaellus

su 25.7. kello 14.00

Kokoontuminen srk-talon parkkipaikalle klo 14. Lähdetään kävellen reittiä Mustanmäen hautausmaa - Kokonniemen hautausmaa – sankarihautausmaa ja mahdollisesti kirkkojen muistomerkki Pappilanvaaralla. Kahvittelu omin eväin Kokonniemen päässä rannalla. Luterilaisen kirkon risteyksestä voi palata seurakuntatalolle tai kiertää lähtöpisteeseen Pappilanvaaran kautta. Reitin varrella Ensio Kettunen ja Martti Lampainen kertovat pysähdyspaikoissa kohteen historiasta. Seurakunnasta mukana Anne Kilponen.

Kokoontuminen srk-talon parkkipaikalle klo 14.
Lähdetään kävellen reittiä Mustanmäen hautausmaa - Kokonniemen hautausmaa –
sankarihautausmaa ja mahdollisesti kirkkojen muistomerkki Pappilanvaaralla.
Kahvittelu omin eväin Kokonniemen päässä rannalla.
Seurakunnasta mukana Anne Kilponen.