Sadan enkelin kirkon kuoron harjoitus Ilomantsin kirkossa

ke 26.8. kello 17.00 - ke 26.8. kello 18.00
Kuoronuotit laulajan kädessä.
Ilomantsin evankelis-luterilainen kirkko

Kuoro harjoittelee turvaväleillä (katso ohjeet tapahtuman kuvauksesta)

Kuoro harjoittelee kirkossa, jossa on tilaa riittäville turvaväleille. Koska kirkkoa lämmitetään syksystä lähtien vain sunnuntaisin, siirtyvät harjoitukset sunnuntaille syyskuusta alkaen.

Toimintaohjeita kuoroharjoituksiin tulevalle:

1) Tullaan sisätiloihin vasta noin 16.55. Sisään tullessa noudatetaan turvavälejä (2 metriä).

2) Seurustelu ja kuulumisten vaihto on hyvä tehdä ulkona. Vältetään halailua ja kättelyä.

3) Kirkkosaliin istumapaikat on merkitty nuottinipulla.

4) Sali on todella kaikuisa ja istumme hajallaan. Käydään siis kaikki keskustelut yhteisinä ja julkisina sekä kuuluvalla äänellä. Tämä koskee niin tilannehuumoria kuin stemmojen sisäisiä neuvonpitoja. Yksi puhuu kerrallaan.

5) Jos sinulla on kuumetta tai vilunväreitä, yskää, kurkkukipua, hengenahdistusta, hengitysvaikeuksia, flunssanomaista uupumusta, päänsärkyä, nuhaa, pahoinvointia, oireita makuaistin katoamisesta, oksentelua tai ripulia, älä tule harjoituksiin.

6) Jos olet ollut matkoilla ulkomailla tai sellaisella alueella Suomessa, jossa on kohonnut riski altistua virustartunnalle, älä tule harjoituksiin, vaan odota viikko tai kaksi.

7) Jos sinulla on syytä epäillä, että olet altistunut tartunnalle töissä tai vapaa-aikana, älä tule harjoituksiin. Jos olet asiasta epävarma, niin parempi olla liian varovainen kuin tahattomasti levittää virusta.

8) Jos suositukset ehdottavat kasvosuojaimen käyttöä sisätiloissa ja suositukset koskevat kuoromme kokoisia ryhmiä, noudatamme suositusta. Toistaiseksi kasvosuojainta ei vaadita, mutta sitä saa halutessaan käyttää.

9) Jokaisella joka arvelee kuuluvansa riskiryhmään tai jonka läheinen kuuluu riskiryhmään, on oikeus omalta osaltaan päättää poisjäännistä harjoituksista.

10) Käsidesiä on tarjolla kirkkosaliin tullessa. Desinfio kätesi tullessasi harjoituksiin.

11) Jos yskit tai aivastat, tee see nenäliinaan tai käsivarteen/kainaloon.

12) Lähdemme liikkeelle siten, että laulajien väli joka suuntaan on 2.0-2.5 metriä. Tämän suosituksen pohjana on LMU yliopistosairaalan (München) ja Universitätskliniken Erlangenin heinäkuussa julkaistu tutkimus. Tuohon suositukseen liittyy myös oletus ilmastoidusta tilasta, jossa  korvausilma tulee ulkoa. Voimme kompensoida ilmastoinnin puutetta lyhentämällä harjoituksen kestoa. Pyrimme siihen, että emme oleskele yhteisessä tilassa 60 minuuttia kauempaa. Tule siis ajoissa harjoituksiin, että saamme ajan käytettyä hyödyksi.