Jumalanpalvelus ja seppelpartion lähettäminen

Ilomantsin evankelis-luterilainen kirkko

- klo 10 sanajumalanpalvelus. Jumalanpalvelukset toimitetaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa. Jumalanpalvelus on katsottavissa seurakunnan kotisivujen etusivulla olevan linkin kautta. Jumalanpalveluksen jälkeen 27.4. olevan Kansallisen veteraanipäivään liittyvä seppelpartion lähettäminen sankarihaudoille, jossa klo 11.30 hartaushetki. Tilaisuus on katsottavissa netin kautta.

- klo 10 sanajumalanpalvelus.
Jumalanpalvelukset toimitetaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.
Jumalanpalvelus on katsottavissa seurakunnan kotisivujen etusivulla olevan
linkin kautta.

Jumalanpalvelus on katsottavissa seurakunnan kotisivujen etusivulla olevan
linkin kautta osoitteessa: https://www.youtube.com/channel/UC05f7xM9jIvRTVSnFKIH-VA/live Linkki avautuu uudessa välilehdessä