Johdatus vai Sattuma? –luentosarja

Ilomantsin seurakuntatalo

- klo 18 Johdatus vai Sattuma? –luentosarjan viimeinen ilta Jumalan johdatuksesta srk-talon alasalissa. Illan aiheena ”Sukulunastaja tekee työnsä!”, luennoitsijana Jouko Puhakka. Luennon jälkeen iltatilaisuus, jossa mukana myös Aune Matero sekä Pirjo ja Kari Niemi. Kahvitarjoilu alkaen klo 17.30.

Kivilahden nuorisoseuran talo

Kivilahti-Tyrjänsaaren kyläjuhla Kivilahden nuorisoseuran talolla

- klo 11 Kivilahti-Tyrjänsaaren kyläjuhla Kivilahden nuorisoseuran talolla, mukana Pekka Varonen ja Suvi Remes

Varisvaarantie 1, Ilomantsi