Olli Varosen sellokonsertti kirkossa

Olli Varosen sellokonsertti kirkossa Ilomantsin evankelis-luterilainen kirkko

Bachia, Regeriä ja Sibeliusta soolosellolla

Ilomantsin kirkossa keskiviikkona 31.7. klo 19.00 on luvassa konsertti, jossa kuulemme J.S. Bachin, Max Regerin sekä Jean Sibeliuksen mestariteoksia soolosellolle. Konsertti kuuluu kuuden soolokonsertin sarjaan, joka yltää Pohjanmaalta Pohjois-Karjalaan.

Konsertissa musisoi sellotaiteilija Olli Varonen. Varonen opiskeli mm. Sibelius-Akatemiassa sekä Budapestin Liszt-akatemiassa. Olli on soittanut soolo-, solisti- ja kamarimusiikkikonsertteja yli 30 vuoden ajan kaikkiaan 14 maassa ja 4 maanosassa. 2000-luvulla pääosaan on noussut konsertointi selloduossa Anna-Maaria Varosen kanssa. Ollin esityksiä niin orkesterin johtajana kuin sellistinä on taltioitu 11 CD-levylle. Olli on Suomen Solistiyhdistyksen jäsen.

Kivilahden rajaseutukirkko

Yhteislauluilta Kivilahden kirkossa